top of page

Streven naar Vrijheid, Vertrouwen en Vreugde blijven één van mijn belangrijkste pijlers in dit leven. Dankbaarheid is een sleutel die vele poorten opende. Dit begon bij mijn kennismaking met het sjamanisme. 

Zoals de meesten onder ons heb ik veel doormaakt en doorga ik nog steeds boeiende paden. Ik noem het boeiend, omdat ik de woorden positief en negatief even achterwege wil laten. Beseffende dat uit zware tegenslagen mooie wonderlijke situaties kunnen vloeien. Deze worden prijsgegeven door de manier waarop je met een bepaalde gebeurtenis omgaat. 

 

Roel Crabbe (Anam Cara) over Cin

"Sinds 2011 heb ik Cin zien uitgroeien tot een schitterende en uiterst bekwame sjamanistische healer en begeleidster.  Om die reden vroeg ik haar als assistent en in de vele jaren dat ze naast me zat in mijn opleidingen, zag ik haar magie verder ontvouwen.   

Haar werk is getypeerd door integriteit, een diepe connectie met Spirit en het zuiverste licht.

Cin is iemand die sjamanisme werkelijk leeft, elke dag. In de vele healings die ik zelf van haar ontving, werd ik telkens geraakt door haar helder licht en diepe verbondenheid met zuiverheid. 

Ik raad haar werk, zowel persoonlijk als in groep, ten volste aan."

Image by Jay Mantri
65d134_ec9f9fc6647848e78060d48e26b075d6_mv2.webp

Een weg naar Zelfliefde/zelfacceptatie voor je eigen zijn en lichaam. We vormen een veilige ruimte, een Heilige ruimte om ons ware diepe zijn te uiten. Zonder oordelende blikken van buitenaf. Onszelf zijn… grenzen verleggen… ‘Vrouw zijn’

 

Inschrijven kan via Agenda

mary koval.jpg
Image by Jay Mantri

Individuele sjamanistische healingsessie

Healing richt zich tot het weer héél worden van de mens in zijn totaliteit.

Onze levens kenmerken zich door een aaneenschakeling van ervaringen. Ze helpen mee vorm geven aan hoe we ons in de wereld bewegen, hoe we de wereld zien en hoe we denken. Hoewel dit een voedende stroom is, verliezen we vaak tijdens dit proces het contact met ons Zelf en lopen we verloren in het leven dat we leiden. Deze vervreemding verloopt eveneens via verwachtingen die naar ons toevloeien vanuit kennissen/vrienden, sociale kringen en de maatschappij in z'n geheel. Deze beladen ons vaak met stevige conditioneringen. Traumatische ervaringen hebben de neiging om ons gevangen te zetten in de traumatische gebeurtenis.. tot er enkel nog een cirkel is waarin alles steeds maar wordt herbeleefd.

Al deze invloeden hebben uitwerking op je fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel lichaam. De holistische heling zoekt en herstelt de onbalans en blokkades van en tussen deze lichamen én het grotere geheel waarin we leven.

Er wordt vooral via sjamanistische benadering gewerkt. Deze richt zich onder meer tot heling van het verlies van energie en kracht, onevenwichtigheid, gevoelens van niet volledig aanwezig te zijn, gevoelens dat 'een ander' in jou zit...

Leven vanuit wie je werkelijk bent! Je verdere leven hoeft geen herhaling te zijn van wat is geweest!

Alle antwoorden liggen in jezelf! Het (her)ontdekken van je eigen waarden, mogelijkheden, verlangens, levensvreugde en talenten.

Niet de symptomen worden behandeld, maar de oorzaak van deze symptomen. Blijvende genezing vindt plaats als de wortel wordt aangevat.

We kijken dan ook naar jouw mogelijkheden om het oude patroon achterwege te laten en jouw vrijheid voor jouw eigen voedende levenswandel in te nemen.

 

Een individuele healingsessie begint met een kort oriëntatiegesprek, dan volgt de heling zelf en een nabespreking.

Een sessie kan 1u30 tot 2u duren

Er kan ook op afstand worden gewerkt, zonder uw fysieke aanwezigheid. 
Daarvoor zijn andere data beschikbaar en mag u me bellen op nummer 0497/53.94.03 

Individuele sjamanistische healing sessie
Voor een healing sessie op afstand te boeken, kan u me contacteren via 0497/53.94.03
Sessies waarop u fysiek aanwezig bent, kan u hieronder boeken

65d134_ec9f9fc6647848e78060d48e26b075d6_mv2_edited.jpg

Trancedans

De trancedans verbreekt op oeroude wijze ons geconditioneerd eenzijdig fysiek beeld van de werkelijkheid en opent de deur om ons in een ruimere realiteit te bewegen waar materie en geest even tastbaar zijn. Geblinddoekt laat je in de trancedans grenzen en patronen achterwege, en stel je je open voor een onverwachte en authentieke respons op de intentie waarmee je deze reis begint. Daarom is het heel belangrijk om met een duidelijke intentie te dansen, zodat er healing kan plaatsvinden.
 
We komen samen in de cirkel waar onze intenties worden kenbaar gemaakt aan de Spirits. Gedurende een uur dansen we geblinddoekt op helende klanken, die zorgvuldig zijn samengesteld volgens thema. Ethnische muziek of electronische klanken die je meevoeren daar waar heling plaatsvindt. Je maakt een reis doorheen alle chakras, krijgt boodschappen, elk op zijn manier. De ene ziet beelden, de ander voelt, je krijgt ideeën, bruist van creativiteit, wordt getroost, zachtheid, levensvreugde,... Voor ieder wat wils, voor ieder wat je op dit moment nodig hebt om terug op jouw pad terecht te komen of jouw pad te beleven. 
 
'Via trancedans werd ik terug verliefd op het leven. Trancedans is mijn medicijn!' 
Cin
 
Een blinddoek omdoen maakt dat we ons afsluiten van de zichtbare prikkels, waardoor we volledig in onszelf kunnen keren. Voel hoe je lichaam wil dansen en helemaal jezelf kan zijn achter een blinddoek zonder oordelende blik.
 
We beginnen om 20u 
Inschrijven vooraf is noodzakelijk omdat we maar 6 deelnemers per trancedans toelaten. Dit om de intensiteit van de dans te verhogen.

Inschrijven kan via Agenda

Mee te brengen...

- blinddoek 
- dekentje
- notitiemateriaal om jouw reis te noteren
- Gelieve geen parfums te dragen, daar er met geur essences wordt gewerkt

 
In overleg is het ook mogelijk om een persoonlijke trancedans aan te vragen met 1 of meerdere personen. 

Trancereiscirkel

Voor wie? 

Deze bijeenkomsten zijn voor zij die een Basiscursus Sjamanisme volgden bij Anam Cara of de 2-daagse inleiding Druïdisme bij Ahawa.

 

Wat?

Het Anam Cara Trancereis Netwerk werd in het voorjaar 2014 opgericht voor beoefenaars van het sjamanisme en heeft als doel mensen de kans te bieden hun persoonlijk contact met de spiritwereld te verdiepen door het werken met de sjamanistische trancereis. Dit zodat beoefenaars met regelmaat hun werk met de trancereis kunnen blijven verdiepen en verfijnen, binnen een cirkel van kracht en verbondenheid.  

Het doel van dit netwerk is het mogelijk te maken dat zowel beginnende als gevorderde cursisten in het werken met de sjamanistische trancereis overal in dit netwerk kunnen deelnemen en steeds eenzelfde manier van werken zullen treffen. Doel is eenvoud, authentiek contact met de spiritwereld en het dienen van het groter geheel.  

Daarom werkt elke groep binnen eenzelfde structuur waarin veiligheid, zuiverheid, eenvoud en toegankelijkheid centraal staan.   

Het netwerk biedt enkel een platform voor de groepen die binnen dit formaat werken.   

 

Een trancereis avond omvat

  • Afstemmingsmeditatie en vormen van persoonlijke intenties voor de trancereis 

  • Opwekken van kracht en zegen 

  • Sjamanistische trancereis

  • Deelronde 

  • Zegeningsritueel voor het groter geheel  

 

Een donatie voor thee en onkosten is welkom.

 

Benodigdheden 

  • Notitiemateriaal 

  • Evt. dekentje 

  • Evt. drum en/of ratel

 

We beginnen stipt om 20u

De cirkels duren anderhalf tot 2 uur.

Inschrijven kan via Agenda

Lieve groet,

Cin

mary koval.jpg

Vrouwentraject 'Durf je?'

Durf je, is een transformatietraject van 5 sessies samen met 5 andere vrouwen.

Samen kwetsbaar wezen, elkaar ondersteunen, samen spelen, durven zijn, elkaar inspireren, naakt zijn naar ziel…en lichaam!

Transformatie - Creatie

Een weg naar Zelfliefde/zelfacceptatie voor je eigen zijn en lichaam. We vormen een veilige ruimte, een Heilige ruimte om ons ware diepe zijn te uiten. Zonder oordelende blikken van buitenaf. Onszelf zijn… grenzen verleggen… ‘Vrouw zijn’

5 dinsdagen om de 2 weken van 10u tot 17u à 18u.  Begeleid door Cin

Daarna is nog een terugkomst dag voorzien.

Inschrijven kan via Agenda

Het is een opbouwend traject met de bedoeling om de ganse reeks mee te volgen. Dit om het verloop van losmaken, overgave, schaduwzijde bekijken, bekrachtiging en vervolgens tot de manifestatie te komen. Ook zijn we er voor elkaar om de groepsdynamiek te versterken.

In de periode tussen de sessies kunnen zich nieuwe gebeurtenissen ontvouwen, eveneens kunnen oude patronen bovendrijven. Die kunnen dan meegenomen worden bij de volgende sessie om te transformeren. Het is een weg naar heling op sjamanistische wijze, dwz dat er steeds wordt gecommuniceerd met de Spirits. We maken iedere bijeenkomst een persoonlijke trancereis, waar jouw gidsen om raad worden gevraagd. Ik nodig ieder dan ook uit om het aangewezen integratiewerk tussen de bijeenkomsten te volgen. Dit vraagt een klein engagement, maar op die manier zal jouw gewenste intentie des te meer tot vervulling gebracht worden.

Dag 1 Klank - Ongon

Bij deze eerste samenkomst nodigen we via trancereis onze persoonlijke hulpSpirit uit, die ons gedurende het ganse traject zal bijstaan. We maken elk een Spirithuis (Ongon) in klei waar deze Helper kan in wonen. Verder verkennen we onze stem en maken we klanken als een Tribe. We scheppen een veilige ruimte die gedurende de volgende sessies onze speel- en transformatie grond zal zijn.


Dag 2  Massage

De heiligheid en heling van aanraking. Hier gaan we zoals iedere bijeenkomst ons eerst verbinden met onze HulpSpirit door een trancereis om vervolgens tot een massage te komen waarbij zowel de ontvanger als beoefenaar heling ontvangt. We verkennen de sacraliteit van het lichaam waarbij je wordt uitgenodigd om deels of volledig naakt te zijn.

Dag 3  Naaktmodel

Erkenning van de eigen sacrale schoonheid. Wat de aanvaarding van de eigen schoonheid vertroebelt, komt uit onze schaduw: onze niet erkende stukken. We gaan de confrontatie met de spiegel aan en stellen ons open om wat we daarin zien te omarmen en lief te hebben. We proberen onze grenzen te verleggen via ‘Durf je’, maar richten ons steeds op heling en dit vraagt altijd een eigen verantwoordelijkheid om ook daarin jouw grenzen te respecteren. Om de omarming van ons spiegelbeeld te bekrachtigen, gaan we nu ook het spiegelbeeld voor elk van ons 6 vrouwen zijn, en gaan we elk om beurt in het midden om te poseren voor de groep. We gaan uiteindelijk voor zelfzekerheid. Iedereen is uniek en mooi! De anderen maken een tekening of schilderen de eerste lijnen. Je hoeft geen groot kunstenaar te zijn, enkel eerlijk en waarachtig. Als integratiewerk gaan we de tekeningen verder uitwerken tegen de 5de bijeenkomst en schenken die aan de persoon die afgebeeld staat. Ook dit is weer helend voor gever en ontvanger.

Dag 4  Bodypaint

Woorden van Kracht, tekens van Kracht.. We reizen naar de Spiritwereld om te vragen welke tekens, symbolen, patronen, kleuren ons kracht bijbrengen en op welke lichaamsdelen die mogen worden aangebracht. Dan beschilderen we elkaar en brengen een ritueel ter integratie.

Dag 5  Sensualiteit

Bij deze laatste sessie van de reeks kijken we wat we nodig hebben om ons te verbinden met onze vrouwelijke sensualiteit. We ontsluiten deze sensualiteit en brengen er expressie aan vanuit de verbinding met onze oerkracht. We gebruiken attributen die de accenten legt op deze kracht. We leggen dit vanuit een veilige setting vast op een foto die mits ieders goedkeuring wordt omgezet in een aandenken van jullie liefdevolle, gedurfde, krachtige zelf.

Recensies:

Dank je Cin voor het openend traject "Durf je"

" Gewoon zijn, Mij zijn, Vrouw zijn, durven zijn, durven connecteren zo veel verder dan mijn oog kan zien, dieper dan mijn hart klopt …

Leven voorbij de dood. Het opent zich... En het voelt als mij, steeds meer en meer, de rust, een vrede, gewoon mij ….

Het proces loopt verder …

Bewust dat alles loopt zoals het dient te lopen, met z'n goed en kwaad...

De schoonheid hiervan, gezien door de ogen van het hart, dat is gelukkig zijn...geen hunker naar meer of anders... 

Gewoon Gelukkig zijn...…"

Dank u Cin  

Je zachte begeleiding, je warme aanpak schenken de veiligheid om diep te gaan, mezelf te ontmoeten, gewoon zoals ik ben en niet zoals ik verwacht word te zijn … .

Ik wens dat er heel veel vrouwen, mannen durven, genieten van deze innerlijke reis....

 

Kà -rin Meeus - Ijzerhard

 

 

De uitnodiging voor het Durf Je-traject bij Cin was een bijna lichtgevende mail toen ik hem in mijn inbox zag. Ik was al even op zoek naar een traject waarin ik kon ‘zakken in het vrouw zijn’ en zocht

begeleiding om dit proces aan te gaan in afstemming met spirit en mijn zielspad. De herkenning bij de beschrijving die Cin gaf, de verschillende thema’s hielpen mijn hersenen Ja zeggen. Ja, ik durf!

Wat daarna mocht ontstaan, vanaf de eerste dag, tussen 5 andere vrouwen en ikzelf, overtrof mijn verwachtingen. Cin brengt de opdrachten als een zachte uitnodiging aan, daagt je uit om op jouw

manier in de oefeningen te staan. Het gevoel van ‘helemaal gezien te worden’ door haar en de andere vrouwen hielp mijn hart Ja zeggen. Niet in het minst tegen mezelf. Ja, ik durf!

In een veilige, huislijke en mooie setting, in het midden van de prachtige Vlaamse Ardennen, mochten we onszelf tonen. Helemaal. De inkleding, opdrachten en trancereizen werden afgestemd

op ons ritme. Door liefdevol naar mijn lichaam te kijken en te voelen kon ik mezelf terug mooi vinden. Ik kon me (laten) zien zoals ik ben. Die verbinding hielp mijn lijf om Ja te zeggen. Ja, ik durf!

In de weken tussen de themadagen, kon ik blijven verbinden met het thema en viel mijn reis niet stil. Dankzij de integratieopdrachten en tips, werd ik uitgenodigd om dicht bij mezelf te blijven wanneer

mijn drukke werkleven het overnam. De aandacht voor dat ritme maakt achteraf dat het ook lukt de gedurfde transformatie in mijn dagelijkse leven vast te houden. Ja, ik durf!

Soms maakt Cin zich zorgen of ze het wel helemaal goed gezegd heeft. Ik heb het gevoel dat wat zij kan overbrengen, samen met de spirits, de taal overstijgt en diepe heling teweeg brengt. Zij stapt authentiek mee in het verhaal. Ze durft zelf! Ze beleeft en belichaamt helemaal waar dit traject over gaat. Samen. Die openheid hielp mijn ziel om ja te zeggen tegen authentiek zusterschap. Ja, ik durf!

En jij, lieve vrouw, mooie zus,

Durf jij?

 

An Dours

Image by Jesper Aggergaard

Gouden Slang Helingcirkel

Dit is een samenkomst in het Universele Krachtveld van Heling. 
Ontvang Genezing, Kracht en Rust in een zuiverend ritueel vanuit de ontmoeting met de wezenlijkheid van Eénheid, in een realisatie dat we deel zijn van de Eénheid, dat we die Eénheid zijn, en dat die ons ondersteunt, samenhoudt en richting geeft.

Vanuit een zachtaardige, veilige ruimte wordt je innerlijke weerstand die je band met de werelden van Licht blokkeert liefdevol aangeraakt en opgegeven. Je wordt in staat gesteld je te openen voor een nieuwe plaats in jezelf; een plaats van vrijheid, bestemming en connectiviteit.

Er wordt gebruik gemaakt van meditatie, klank en geuren.

 

Begeleid door Cin & Stefaan
We starten om 20u 
Meenemen: Ligmatje en dekentje, evt blinddoek
Gelieve geen parfums of sterk geurende deodorants te dragen, aangezien er onder andere wordt gewerkt met fijne trillingen op geur dimensies.

Inschrijven kan via Agenda

Image by Quinten de Graaf

Inner Eye Moments

Zintuigen op scherp, naar binnen keren.

Gedurende 24 uren maken we geblinddoekt een reis doorheen onze zintuigen. 

Voelen, klank, geur, smaak, de innerlijke blik.. Me-time in een sacrale ruimte, waarin we ons via sjamanistische begeleiding naar binnen keren.  

Openstellen voor Spirit, klaar voor inspiratie en transformatie. Een volledige dag en nacht geblinddoekt… de duisternis induiken. 

Zelfontmoeting door oa trancedans, meditatie, massage, klank, natuurwandeling, stilte, proeven van biologisch veganistische gerechten, … alles geblinddoekt.. alsook het slapen.


Om 10u starten we de innerlijke reis en eindigen om 10u de volgende ochtend.
Maximum 4 deelnemers.

Alle geuren, massage oliën, vegan voeding en drank zijn natuurlijk en van biologische oorsprong.
Bijdrage: 340€ p.p. (begeleiding + activiteiten, lunch-avondmaal-ontbijt, snacks, water-thee, overnachting)

Inschrijven kan via Agenda

Ga de duisternis in, diep in jezelf, in verbinding met de
verborgen werelden... en ontdek.

Beleef de Andere Wereld...

bottom of page