top of page

Trancedans

De trancedans verbreekt op oeroude wijze ons geconditioneerd eenzijdig fysiek beeld van de werkelijkheid en opent de deur om ons in een ruimere realiteit te bewegen waar materie en geest even tastbaar zijn. Geblinddoekt laat je in de trancedans grenzen en patronen achterwege, en stel je je open voor een onverwachte en authentieke respons op de intentie waarmee je deze reis begint. Daarom is het heel belangrijk om met een duidelijke intentie te dansen, zodat er healing kan plaatsvinden.
 
We komen samen in de cirkel waar onze intenties worden kenbaar gemaakt aan de Spirits. Gedurende een uur dansen we geblinddoekt op helende klanken, die zorgvuldig zijn samengesteld volgens thema. Ethnische muziek of electronische klanken die je meevoeren daar waar heling plaatsvindt. Je maakt een reis doorheen alle chakras, krijgt boodschappen, elk op zijn manier. De ene ziet beelden, de ander voelt, je krijgt ideeën, bruist van creativiteit, wordt getroost, zachtheid, levensvreugde,... Voor ieder wat wils, voor ieder wat je op dit moment nodig hebt om terug op jouw pad terecht te komen of jouw pad te beleven.
 
'Via trancedans werd ik terug verliefd op het leven. Trancedans is mijn medicijn!'
Cin
 
Een blinddoek omdoen maakt dat we ons afsluiten van de zichtbare prikkels, waardoor we volledig in onszelf kunnen keren. Voel hoe je lichaam wil dansen en helemaal jezelf kan zijn achter een blinddoek zonder oordelende blik.
 
We beginnen om 20u 
Inschrijven vooraf is noodzakelijk omdat we maar 6 deelnemers per trancedans toelaten. Dit om de intensiteit van de dans te verhogen.
Inschrijven kan per mail infoahawa@gmail.com 

Mee te brengen...

- blinddoek 
- dekentje
- schrijfgerief om jouw reis te noteren
- Gelieve geen parfums te dragen, daar er met geur essences wordt gewerkt

 
In overleg is het ook mogelijk om een persoonlijke trancedans aan te vragen met 1 of meerdere personen. 


 

unnamed_edited.jpg
    bottom of page