top of page

I had a wonderful time during the two-day introduction course. This was my first time doing anything related to druidism or shamanism and it really was an amazing and powerful experience. For someone learning about this for the first time, I was really impressed with how accessible, at ease and natural Stefaan was able to make the entire process.

I was introduced to Stefaan thanks to a family member who is doing the yearlong course, and I am very thankful to have had the opportunity to meet and learn from him. It sparked a desire in me to continue learning at Ahawa.

Iara Martinez

Ahawa is een zorgend lichtbaken in deze wereld. Vind het altijd fijn om daar te komen. Vanuit mijn hart zou ik Ahawa zeker aanraden. Alles wat Cin&Stefaan doen is altijd met heel veel zorg gedaan. Je bent steeds welkom.

Serge Goedertier

Cin en Stefaan reiken je zoveel zachte mogelijkheden aan om je te laten groeien naar je eigen pas en intenties en ondersteunen konstant het hele proces.

Jo Luchie

Afgelopen week mocht ik genieten van een openbaring op de 2daagse inleiding. Al is mijn spiritueel pad al vrij duidelijk, toch had ik nog veel vragen. Door de vele reizen die we hebben gemaakt kreeg ik veel antwoorden. Ook de kennis van onze leraar was een bijzonder goede ondersteuning.

Dankbaar voor wat ik heb bijgeleerd, de dagen zinderen nog altijd na. Dankbaar voor het nieuwe pad dat voor me is uitgestippeld, dankbaar dat ik kan en mag deelnemen!

Wat de toekoms nog zal brengen is een raadsel, meer dan ooit kijk ik er naar uit!

We blijven alvast trainen en nemen mee wat we geleerd hebben, prachtig werk wat jullie leveren!

Pieter Stevens

Cin en Stefaan zijn heel warme mensen

Een rustig en zuivere locatie en hun energie zorgt voor een mooie healing

Brenda Vande Putte

Wijze en liefdevolle schatten. Dankbaar

Gert Daniëls

Stefan

Ik wou je nog eens bedanken voor een super tweedaagse.

Hoe je ons meenam in de beginselen van sjamanisme was op zich al magisch. Ik heb enorm veel tools gekregen om nog bewuster om te gaan met alles wat leeft en dit in het dagelijkse leven toe te passen. Hartelijk dank hiervoor

Heidi Verbeke

Heel fijne plaats met een wonderbaarlijke sfeer. Stefaan en Cin zijn zo gastvrij dat je zelf bij de eerste ontmoeting je volledig thuis voelt.

Mariska Voet

De leer van Keltisch Sjamanisme en Druïdisme, het is thuiskomen..een ontroerende en ware verbinding vanuit het hart..het mogen ontdekken van andere werelden en daarin je pad vinden...ik ben zo diep dankbaar, en voel me plots niet meer ab-normaal...diep respect naar Stefaan en Cin, de plek en alles wat beweegt en leeft errond...dank je !

Ka-rin Meeus

Gisteren-avond mocht ik een super aangename volle maan Ceremonie in het teken van de wolf meemaken.

Ontvangst door Stefaan en Cin was warm, hartelijk en vertrouwend gevend.

Een zeer mooie groep warme mensen, elkaar respectvol en liefdevol behandelend.

Dank je omdat ik opnieuw een beetje van mezelf mocht ontdekken.

Bernard Verhelst

Een fijne energetische plek waar met veel aandacht en liefde voor wat is, dus vanuit het Hart gewerkt wordt! Al vanaf de eerste ontmoeting heb ik lieve Cin & Stefaan in mijn hart gesloten (uiteraard in vrijheid)

In Huize Ahawa mocht mijn eigen sjamanendrum geboren worden. Onder rituele begeleiding van Stefaan heb ik deze gemaakt, die dat met geduld en aandacht deed, ondanks dat hij ziek was.

Als we toch dichterbij elkaar woonden, zou ik hier zeker vaker te vinden zijn!

Linda Beekelaar

Elke keer weer voelt het aan als thuiskomen, bedankt stefaan en cin voor jullie liefdevolle ceremonies, healings, opleidingen... van hart tot hart, van ziel tot ziel! Ahow

Lena Cossey

vriendelijke en fantastische mensen; mooie locatie, er wordt ook veel uitleg gegeven en als je vragen hebt wordt die ook mooi en goed uitgelegd. absoluut een aanrader

Patrick Maes

Stefaan en Sin verrichten mooi diepgaand werk met een zachte en welkome energie...

Griet Paepe

Het was super om samen met jullie de volle maan ceremonie te mogen vieren. Dank voor jouw/jullie begeleiding hierbij en dank voor de gastvrije ontvangst en de liefdevolle energie die jullie verspreiden. Ik ben ook zeer dankbaar voor jouw begeleiding op de "reis naar het Paard" waaraan ik vandaag mocht beginnen.

Frans Koolen /|\

Het was intens genieten van elkaar, de krachtige sneeuwmaan, het prachtige ritueel in verbinding en de serene omgeving. Heerlijk. En ja, het is lang geleden dat ik nog zo diep geslapen heb. Dank je allemaal. Blij dat ik jullie leren kennen heb. Hou jullie goed !

Griet Beeckman

Bedankt voor het krachtige en pure ritueel dat jullie hebben neergezet gisteren!! Blij jullie nu wat beter te hebben leren kennen!! <3 Kortom het was de lange rit en korte nacht meer dan waard!! Warme groet vanonder een mooie lage zon!!

Bram Vereecken ~~ /I\ ~~

Diep dankbaar voor mijn geliefde druidenfamilie; Stefaan Loncke, Cin en hun creatiezieltje, voor de Yule-ceremonie bij hun mogen te vieren en grootvader vuur! Dankje voor de eer om maretakdrager te mogen zijn! Dank aan Brain voor het heilige bronwater! Dank aan alle bijzonder lieve mensen en de spirits aanwezig! Veel zon-licht-liefs gewenst voor het volgend jaar!

Elke Duquesne

Zomerzonnewende 

 

Een zeer mooie moment die zondag, dank je Stefaan om de ceremonie voor te brengen vol met zachte energie. Blessings

Roland De Vos

 

Wat een prachtige ervaring en verbondenheid en dank aan Stefaan voor de begeleiding hierin.

Mary Koolen

 

Onbeschrijfelijk en niet in woorden te verklaren wat we samen hebben ervaren, en voor de verbondenheid van al onze licht en liefdeszielen!! Dankje om deze tekst van hoogste wijsheid te delen!! Dankje om ons te begeleiden en ons de kans te geven voor de intense ceremonies!!!

Elke Duquesne

 

Een prachtige ervaring en dankbaar hiervan deel te mogen zijn.

Frans Koolen

 

Zoveel mooie en harts Energie.Dankbaar voor het mogen delen , Zonnegroet Allen!

Daniël Van de Wiele

bottom of page