Bedankt voor het krachtige en pure ritueel dat jullie hebben neergezet gisteren!! Blij jullie nu wat beter te hebben leren kennen!! <3 Kortom het was de lange rit en korte nacht meer dan waard!! Warme groet vanonder een mooie lage zon!!

Bram Vereecken ~~ /I\ ~~

 

Het was intens genieten van elkaar, de krachtige sneeuwmaan, het prachtige ritueel in verbinding en de serene omgeving. Heerlijk. En ja, het is lang geleden dat ik nog zo diep geslapen heb. Dank je allemaal. Blij dat ik jullie leren kennen heb. Hou jullie goed !

Griet Beeckman

Diep dankbaar voor mijn geliefde druidenfamilie; Stefaan Loncke, Cin en hun creatiezieltje, voor de Yule-ceremonie bij hun mogen te vieren en grootvader vuur! Dankje voor de eer om maretakdrager te mogen zijn! Dank aan Brain voor het heilige bronwater! Dank aan alle bijzonder lieve mensen en de spirits aanwezig! Veel zon-licht-liefs gewenst voor het volgend jaar!

Elke Duquesne

Zomerzonnewende 2015 

 

Een zeer mooie moment die zondag, dank je Stefaan om de ceremonie voor te brengen vol met zachte energie. Blessings

Roland De Vos

 

Wat een prachtige ervaring en verbondenheid en dank aan Stefaan voor de begeleiding hierin.

Mary Koolen

 

Onbeschrijfelijk en niet in woorden te verklaren wat we samen hebben ervaren, en voor de verbondenheid van al onze licht en liefdeszielen!! Dankje om deze tekst van hoogste wijsheid te delen!! Dankje om ons te begeleiden en ons de kans te geven voor de intense ceremonies!!!

Elke Duquesne

 

Een prachtige ervaring en dankbaar hiervan deel te mogen zijn.

Frans Koolen

 

Zoveel mooie en harts Energie.Dankbaar voor het mogen delen , Zonnegroet Allen!

Daniël Van de Wiele

Het was super om samen met jullie de volle maan ceremonie te mogen vieren. Dank voor jouw/jullie begeleiding hierbij en dank voor de gastvrije ontvangst en de liefdevolle energie die jullie verspreiden. Ik ben ook zeer dankbaar voor jouw begeleiding op de "reis naar het Paard" waaraan ik vandaag mocht beginnen.

Frans Koolen /|\