260.2.jpg

Stefaan...

Al vanaf m’n dageraad was ik sterk aangetrokken tot de dieren en de planten. Het kind dat met alles communiceert heeft me nooit verlaten. Een pad van 20 jaar doorheen de leer van de Woestijnvaders en de traditionele Kabbalah, en een vijftal jaren van alchemie, hermetisme en gnosticisme voerde me langs een waaier van innerlijke landschappen. In 1990 mocht ik m'n eerste leraar ontmoeten, die me na vier jaar de diepere lagen van het leven leerde kennen. In 2007 ging hij over de naar de Andere Werelden, en hoewel ik nog drie andere bijzondere leraren had, neemt  hij de toonaangevende plaats in. Hij was m'n Taliesin, m'n Merlijn, samen zittend naast Mimir aan het Meer van de Wijsheid waar de Oude Zalm zwemt.
Toen in nasleep van  zijn teachings tijdens een priesteropleiding geheel onverwacht het Geestesdier vanuit mijn jeugd zijn opwachting maakte, werd ik via drie 'sjamanistische stervensmomenten' tot de diepere lagen geleid van het hedendaags Druïdisme. Sindsdien ben ik in een stroomversnelling terecht gekomen, waar in een hoogtij van synchroniciteit heel wat elementen hun plaats vonden. Het contact met het contrast van het hedendaags Druïdisme lieten me meer en meer terug gaan naar de oude structuren van mijn leraren.. structuren gebaseerd op een diepe kennis van de werking van het geheel.. niet de vage aannames of 'gechannelde' theorieën van veel hedendaagse stromingen. 
De Zon bewonderend, het Oog van de Eeuwige Bron, die straalt aan de horizon van het Leven, wil ik nu verder gaan, het pad naar Eénheid op, in de kracht van de Liefde die in het Licht van deze Zon mocht ontluiken tussen mij en m’n lieve vrouw Cin.. het pad van Ahawa. /|\ 

Cin... 

Trancedans...

Ik herkende, herinnerde,...

Een thuiskomen in de natuur, in de rituelen en vooral in mezelf. Na deze wonderlijke, intense openbaring volgde ik verschillende trainingen van Trancedansfacilitator tot Shamanic Practitioner.

De nadruk ligt op transformatie.

Wij bieden een combinatie van healingtechnieken die voor jou op dit moment de meeste kans op groei bieden.

We werken steeds met de Spirits.

Wandel jouw waarheid in vreude, in verbinding en in dankbaarheid 

Photo Dion ImpressionArt