top of page

Stefaan

 

Het kind dat met alles communiceert heeft me nooit verlaten. Een pad van 20 jaar doorheen de leer van de Woestijnvaders en de traditionele Kabbalah, sjamanisme en een vijftal jaren van alchemie, hermetisme en gnosticisme voerde me langs een waaier van innerlijke landschappen.

In 1989 mocht ik m'n eerste Leraar ontmoeten, die me onder z'n vleugels nam en me de diepere lagen van het leven leerde kennen. In 2007 ging hij over de naar de Andere Werelden, en hoewel ik nog drie andere bijzondere leraren had, neemt  hij de toonaangevende plaats in.

Hij pelgrimeerde in Ierland van halverwege de jaren 60 tot begin jaren 80, waar hij gefascineerd was door de Keltische Kerk, de Druïdische erfenis en de 7 Koptische monniken die als eerste Christenen (nog vóór Patrick) in Ierland arriveerden.
Hij had de Koptische monnikswijdingen via Schenouda III van Alexandrië die verder naar de oud Egyptische mysteriën leidden, en leefde een tijd met een bisschop van de Antiocheens Orthodoxe Kerk, die de monnikswijding volgens de Keltische traditie ontving. Hij was een erg geaard man, die vooral het leven van alledag eerde en heiligde.
Toen in nasleep van  zijn teachings tijdens een priesteropleiding geheel onverwacht het Geestesdier vanuit mijn jeugd zijn opwachting maakte, werd ik via drie 'sjamanistische stervensmomenten' tot de diepere lagen geleid van het hedendaags Druïdisme. Sindsdien ben ik in een stroomversnelling terecht gekomen, waar in een hoogtij van synchroniciteit heel wat elementen hun plaats vonden. In 2013 trad ik toe tot OBOD, de Orde van Barden, Ovaten en Druïden, maar het contrast van de Oude Leer met het hedendaags Druïdisme lieten me meer en meer terug gaan naar de oude structuren van mijn leraren.. structuren gebaseerd op een diepe kennis van de werking van het geheel.

Ik geef nu zelf opleidingen en ceremoniën vanuit de mij overgedragen Wijdingen en de Oude Grondstructuur.
De Zon bewonderend, het Oog van de Eeuwige Bron, die straalt aan de horizon van het Leven, wil ik nu verder gaan, het pad naar Eénheid op, in de kracht van de Liefde die in het Licht van deze Zon mocht ontluiken tussen mij en m’n vrouw Cin.. het pad van Ahawa. /|\ 

Stefaan Loncke
2.jpg

Cin

Trancedans... ik herkende, herinnerde,...

Een thuiskomen in de natuur, in de rituelen en vooral in mezelf. Na deze wonderlijke, intense openbaring volgde ik verschillende trainingen van Trancedansfacilitator tot Shamanic Practitioner.

De nadruk ligt op transformatie.

Ik werk steeds met de Spirits die me laten zien welke combinatie van healingtechnieken ik kan uitvoeren die voor jou op dit moment de meeste kans op groei bieden.

Wandel jouw waarheid in vreude, in verbinding en in dankbaarheid, zodat vertrouwen in jezelf en het leven mag blijven groeien.

bottom of page