BlackMoon.jpg

Een cirkel van vrouwen, elk op zichzelf, in de energie van Nieuwe Maan...

We laten ons inspireren, transformeren, …binnen je grenzen… in jouw vrijheid.

Steeds werk ik met de Spirits en vraag ik wat er nodig is voor deze bepaalde groep. Op deze manier is iedere cirkel een unieke ervaring.

Door klank en beweging initiëren we onze thema's. 

Bij de blackmoon°vrouwencirkel  kunnen we ons opladen, klaar maken voor het nieuwe. Ieder moment is geschikt om een nieuwe start te nemen. Creativiteit wordt aangewakkerd doordat we onze innerlijke vlam terug nieuwe wind inblazen. 

Tijdens de meditatiemomenten, richten we ons bewust tot het goddelijke in onszelf. Geleide meditaties voeren ons mee op helende reizen in de mystieke regionen van de andere wereld, waar we ons laven aan bronnen die voor ieder persoonlijk behoeders zijn van kennis, vernieuwing en kracht. Er wordt gewerkt op de verbinding met ons Goddelijke Zijn. 

We dragen een blinddoek omdat Nieuwe Maan naar binnen keren is. Confrontatie met patronen en het loslaten van zware energieën maken weer plaats voor Vernieuwing.

Bij Nieuwe Maan is een ideaal moment om te zuiveren. Het is dan ook aan te raden geen te zware maaltijd te nuttigen voor de cirkel en veel water te drinken na de cirkel, zodat alle gifstoffen kunnen verwijderd worden. 

 

We starten om 19u

Meebrengen: Blinddoek - dekentje - gemakkelijke kledij

Er is thee, water en versnapering aanwezig.

Max aantal deelnemers 8 vrouwen

Inschrijven per mail infoahawa@gmail.com