top of page
mary-koval-dmvDuDr4h6g-unsplash.jpg

Durf je?

Durf je, is een transformatietraject van 5 sessies samen met 5 andere vrouwen.

Samen kwetsbaar wezen, elkaar ondersteunen, samen spelen, durven zijn, elkaar inspireren, naakt zijn naar ziel…en lichaam!

Transformatie - Creatie

Een weg naar Zelfliefde/zelfacceptatie voor je eigen zijn en lichaam. We vormen een veilige ruimte, een Heilige ruimte om ons ware diepe zijn te uiten. Zonder oordelende blikken van buitenaf. Onszelf zijn… grenzen verleggen… ‘Vrouw zijn’

5 dinsdagen om de 2 weken van 10u tot 17u (kan wat uitlopen)  Begeleid door Cin

Het is een opbouwend traject en de bedoeling om de ganse reeks mee te volgen. Dit om het verloop van losmaken, overgave, schaduwzijde bekijken, bekrachtigingen vervolgens tot de manifestatie te komen. Ook zijn we er voor elkaar om de groepsdynamiek te versterken.

De tijd tussen de sessies kunnen zich nieuwe gebeurtenissen ontvouwen, maar eveneens kunnen oude patronen komen bovendrijven. Die kunnen dan meegenomen worden bij de volgende sessie om te transformeren. Het is een weg van heling op sjamanistische wijze, dwz dat er steeds wordt gecommuniceerd met de Spirits. We maken iedere bijeenkomst een persoonlijke trancereis, waar jouw gidsen om raad worden gevraagd. Ik nodig ieder dan ook uit om het aangewezen integratiewerk tussen de bijeenkomsten te volgen. Dit vraagt een engagement, maar op die manier zal jouw gewenste intentie des te meer tot vervulling gebracht worden.

Dag 1 Zingen - Ongon

Bij deze eerste samenkomst nodigen we via trancereis onze persoonlijke hulpSpirit uit, die ons gedurende het ganse traject zal bijstaan. We maken elk een Spirithuis (Ongon) in klei waar deze Helper kan in wonen. Verder verkennen we onze stem en gaan we werken aan een Tribesong, die we dan ook het ganse traject bekrachtigen door die samen te zingen. We scheppen een veilige ruimte die gedurende de volgende sessies onze speel- en transformatie grond zal zijn.


Dag 2  Massage

De heiligheid en heling van aanraking. Hier gaan we zoals iedere bijeenkomst ons eerst verbinden door trancereis en zang om vervolgens tot een massage te komen waarbij zowel de ontvanger als beoefenaar heling ontvangt. We verkennen de sacraliteit van het lichaam waarbij je wordt uitgenodigd om deels of volledig naakt te zijn.

Dag 3  Naaktmodel

Erkenning van de eigen sacrale schoonheid. Wat de aanvaarding van de eigen schoonheid vertroebelt, komt uit onze schaduw: onze niet erkende stukken. We gaan de confrontatie met de spiegel aan en stellen ons open om wat we daarin zien te omarmen en lief te hebben. We proberen onze grenzen te verleggen via ‘Durf je’, maar richten ons steeds op heling en dit vraagt altijd een eigen verantwoordelijkheid om ook daarin jouw grenzen te respecteren. Om de omarming van ons spiegelbeeld te bekrachtigen, gaan we nu ook het spiegelbeeld voor elk van ons 5 vrouwen zijn, en gaan we elk om beurt in het midden om te poseren voor de groep. We gaan uiteindelijk voor zelfzekerheid. Iedereen is uniek en mooi! De anderen maken een tekening of schilderen de eerste lijnen. Je hoeft geen groot kunstenaar te zijn, enkel eerlijk en waarachtig.. Als integratiewerk gaan we de tekeningen verder uitwerken tegen de 5de bijeenkomst en schenken die aan de persoon die afgebeeld staat. Ook dit is weer helend voor gever en ontvanger.

Dag 4  Bodypaint

Woorden van Kracht, tekens van Kracht.. We reizen naar de Spiritwereld om te vragen welke tekens, symbolen, patronen, kleuren ons kracht bijbrengen en op welke lichaamsdelen die mogen worden aangebracht. Dan beschilderen we elkaar en brengen een ritueel ter integratie.

Dag 5  Sensualiteit

Bij deze laatste sessie van de reeks kijken we wat we nodig hebben om ons te verbinden met onze vrouwelijke sensualiteit. We ontsluiten deze sensualiteit en brengen er expressie aan vanuit de verbinding met onze oerkracht. We gebruiken attributen die de accenten legt op deze kracht. We leggen dit vanuit een veilige setting vast op een foto die mits ieders goedkeuring wordt omgezet in een aandenken van jullie liefdevolle, gedurfde, krachtige zelf.

Inschrijven kan via infoahawa@gmail.com

Foto: Mary Koval

bottom of page